Klipp & färg

Ska finally klippa och FÄRGA håret på torsdag. Mina kära kollegor ska få äran att göra det. Jag har varit inställd på att ljusa upp håret men ändå är jag lite velig.. ska jag bli mörkare..ljusare..mörkare..?? Nä, det blir nog ändå ljusare som planerat. Känns bra till våren. :) Ska bli spännande att se resultatet!



En som jag tycker har väldigt fin färg på håret är Nicole Richie. Hon är ju blondette dvs en blandning mellan blondin och brunette. Väldigt snyggt!


Fika med Cissi

Hej,

Precis hemkommen från en fikastund med Cissi som varit i Lkpg i helgen. Det va mycket trevligt. Oj.. vad mycket vi hade att prata om. Tiden gick alltför fort.:(  Nu sitter hon på bussen tillbaka till sthlm igen. Men vi ses den 17 april. Ska bli superkul! :)


Minns ni pudelrockarna? :)

Hej,

Tänkte börja med en ny kategori här på bloggen nämligen NOSTALGI KLIPP från you tube. :)

Först ut blir denna klassiker

Swedish Metal Aid - Give a helpin' hand



Klippet är från Nöjesmassakern 1985

Snacka om att man tyckte att Joey Tempest va snygg här. :) Ha ha

Lördagsfrid

Hej bloggen,

Nu är det definitivt vår. Så himla skönt ute. :) Har jobbat i dag men nu ska jag ta helg och njuta av lördagsfriden... eller.. får vänta ett tag med att njuta .. måste städa lite först..ha ha tycker inte att jag gör nåt annat än att städa..städkärring som jag är.. =) Måste avslöja nåt pinsamt JAG HAR FORTFARANDE MIN ADVENTSBELYSNING KVAR PÅ BALKONGEN!!! Suck, den har fått vara kvar ända fram till påska. Ha ha men i dag åker den garanterat ner. Obs har inte haft den tänd dock..viktigt att tillägga. ;) Eftermiddag/kväll blir lugn och fin framför tv:n... har inte nåt direkt behov av att komma ut heller... skönt att bara vara hemma. Ska ut en sväng på skärtorsdag men det blir nog ganska städat eftersom jag ska till sthlm dagen efter. Nu väntar lite städning..



Hittade denna roliga bild men faktum är att här hemma så är det Lemon som jagar dammsugaren.. i alla fall själva munstycket.. enormt irriterande när man försöker få lite fint här hemma. =)

Sthlm Ice

Snart dags för mig att åka till Globen och titta på Sthlm ice. :) Det ser jag fram mot!



2 April Sthlm Ice


Evgeni Plushenko Gala in Vancouver 2010


Evgeni Plushenko | MySpace Music Videos

Grattis Bamse

Grattis Bamse som fyller 9 år i dag!



Fika med Lollo

Hej,

Denna vecka är det lugn vecka på salongen. Inte så mycket behandlingar. Men snart ny annons och då sätter det fart igen. :) Ska ta en fika med Lollo senare i dag. Ska träffas nere på stan. Ska bli trevligt. :)

Have a nice day! ♥



Ps. Kunde ej låta bli.. beställde böckerna om Måns och Mari plus lite annat roligt. :)


Måns och Mari

Go morgon,

Va inne på bokus och tittade och fann dessa böcker om Måns och Mari. Dessa böcker lånade jag på biblioteket när jag va barn och älskade dessa. Kaj Beckmans klassiska böcker om Måns och Mari och de fyra årstiderna kom föst ut på 1970-talet. Nu ger de ut dessa i en nyutgåva. Skulle vara så kul att läsa dem igen.

        


Nya tag

Så va det dags igen.. ja jag vet inte vilken gång i ordningen. Dags att gå ner i vikt = dra ner på kolhydraterna. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tror ni jag lyckas denna gång? =) Håll tummarna!



Jag skulle vilja ha ett gåband. Perfekt att träna på framför tv:n. Kombinera nytta med nöje. He he


Ny vårjacka

Ny vårjacka inköpt på Bubbleroom (rea). Kanske inte supersnygg men den funkar som en vardags jacka när det blir lite varmare ute.


Måndag!

Go morgon,

Och så va det Måndag igen... helgen går fort. :( I dag är jag dock ledig.. inga behandlingar inbokade. Men jag har massor att göra här hemma så bra att jag får lite tid till det nu. Har massor av grejer som jag ska lägga ut på Tradera. Det är ju väldigt tidskrävande. Rev i garderoben i går och hittade en hel del kläder som jag ska sätta ut. Nu är allt plåtat och redos att läggas ut. :) Egentligen är det skitjobbigt att hålla på med det men det ger ju lite pengar (förhoppningsvis) och det behövs! Ska även ringa Cissi i dag.. f-n vi har aldrig tid att prata knappt.. hon jobbar mycket.. och jag oxå numer men i dag ska jag i alla fall slå en pling eftersom vi båda är lediga i dag. :) Ska dricka upp morgon kaffet nu och sedan hoppa in i duschen. See you!


100321

Hej,
Nu har Lydia & Jag sett Alice i underlandet. Denna typ av film är inte riktigt min grej men jag måste ändå säga att den va bra och framförallt BRA skådisar. Johnny Depp, vilken skådis alltså. Blev nästan lite småkär i hattmakaren. Crazy crazy.. ha ha


100321

Go morgon,

I dag ska Lydia & Jag gå på bio. Det blir en tidig bio kl. 13. Vi ska se Alice i underlandet. Det va inte så många bra filmer som gick nu men jag hoppas denna är bra. :) Va ute med Lemon tidigt i morse och det va ett uppfriskande vår regn ute.  Ska fortsätta dricka morgon kaffet nu och kolla in nyhetsmorgon.


Hipp hipp hurra

Hipp hipp hurra
Lydia 14 år i dag =)



GRATTIS


Fredag!

Åh.. Äntligen FREDAG. =) Jag har min första lediga helg på läääänge. Ska bli så skönt! I dag blir det FREDAGSMYS. Lydia är i väg på restaurang med sina tjej kompisar. Hon fyller ju 14 i morgon. =) Vi kommer ha lite kalas här hemma i morgon och fira. Tyvärr har jag ej hunnit med hemmet denna vecka så städningen är eftersatt MEN vi ska köra ett rejält städrace i morgon fm innan gästerna kommer. Nu ska jag bara koppla av. =)

Ha en fin fin Fredag kväll. ♥


Kändisungar

Här kommer ett nytt "gissa kändis barnen" ha ha skit töntigt jag vet.. men lite kul ändå. :)

1.



2.



3.



4.



5.



6.




Svar

Bild 1: Dannielynn Birkhead ( Föräldrar Anna Nicole Smith & Larry Birkhead)



Bild 2: Harry & Leni Klum Samuel (Föräldrar Heidi Klum & Seal Samuel) Biologisk far till Leni är Flavio Briatori



Bild 3: Ryder Russel Robinson (Föräldrar Kate Hudson & Chris Robinson)



Bild 4: Valentina Paloma Pinault (Föräldrar salma Hayek & Francois Henri Pinault



Bild 5  Lila Grace Moss ( Föräldrar Kate Moss & Jefferson Hack)



Bild 6: Jack Henry Quaid (Föräldrar Meg Ryan & Dennis Quaid)


Åh vad jag längtar..

Åh vad jag längtar till våren och sommaren.. våren känns ju nästan som den kommit. Äntligen ser man solen som varit gömd sååå länge. Vi är i mars nu och det kommer gå fort till sommaren. :) Jag har ju lite saker att se fram mot bla Sthlm ice som går av stapeln den 2 april i globen. Ska bli grymt kul. Ev. stannar jag då kvar i sthlm och träffar kanske både Cissi och bror med familj. Vi får se lite hur det blir ev kanske jag & Cissi träffas senare i april. Det skulle vara kul att ta en riktig shoppingdag i Sthlm. Man blir alltid sugen att handla kläder när det blir ny årstid.:) Nästa helg fyller Lydia 14 år så då blir det kalas. Måste fixa present nu i veckan.  Vet i och för sig vad jag ska köpa så det är inga bekymmer. :) Mest av allt så längtar jag självklart till Grekland. Vi åker 12 augusti. Ska bli så grymt skönt. Bara slappa, ligga på stranden, bada och njuta av livet. Det är ca 5 månader kvar tills Lydia och jag åker. Nedräkning. =)



   Stranden i Agia Marina

Kolla in temperaturen i tabellen nedan

KlimatJANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Dag °C 16 16 17 20 23 27 29 29 27 24 21 18
Natt °C 9 9 10 12 15 19 22 22 19 17 14 11
Soltim/dag 3 4 6 8 10 11 12 11 9 6 5 4
Vatten °C       20 20 22 25 27 24 20    


På jakt efter klänning

Är ju på jakt efter en fin sommar/strandklänning. Nåt fint att ha i Grekland. =) Så jag spanar lite på nätet.. ett nöje som jag ofta ägnar mig åt. =) Vad sägs om dessa?

 

 

Båda klänningarna kommer från Nelly och finns i flera färger!

100314

Hej,

Helgen har varit bra. Jobbade i går och sedan åkte jag ut till mor o far där oxå Stefan Anette o Isabelle va. Mycket trevligt. =) Vi tittade på melodifestivalen (som alla andra ha ha). La min röst på Darin och Andreas men jag tyckte det va jämt i går. Flera som var bra. Annas låt är jättefin och hon va väl värd vinsten i går.

Lyssna och njut


Söt sommarklänning

Farve Tunic SEK 599, Saint Tropez - NELLY.COM

Farve Tunic SEK 599, Saint Tropez - NELLY.COM

 

Söt sommarklänning från Nelly


Kändisungar del 2

Gissa vem deras berömda föräldrar är. =)

1.



2.



3.



4.



5.





Svar

Bild 1 =
Prince Michael Jackson (Förälder Michael Jackson & Debbie Rowe)



Bild 2 = Ava Sambora (föräldrar Heather Locklear & Richie Sambora)



Bild 3 = Connor Cruise (adoptivson till Tom Cruise & Nicole Kidman)



Bild 4 = Lourdes Leon Ciccione (Föräldrar Madonna & Carlos Leon)



Bild 5 = Bobbi Kristina Brown (Föräldrar Whitney Houston & Bobby Brown)


100307

Go kväll,

I dag har jag städat,tvättat och gjort en äppelpaj. Mums.. det va länge sen. =) Fattar inte varför man inte gör det oftare?!? Har börjat få lite ont i halsen. Hoppas inte det blir värre. :( Nu ska jag ta kväller och lägga mig framför tv:n. Blåsningen börjar om några minuter.

Ha en forts. trevlig kväll wherever you are!

Söta kändisungar

Söta kändisungar.. gissa vem deras berömda föräldrar är. :)

1.

 

2.



3.



4.



5.



6.



Svar: Bild 1. - Surie Cruise,   Föräldrar Tom Cruise & Katie Holmes 
                                            



         Bild 2. - Harlow Madden , Föräldrar Nicole Richie & Joel Madden




         Bild 3. - Shiloh Jolie-Pitt som håller en av sina yngre syskon, Föräldrar Angelina Jolie & Brad Pitt



         Bild 4. - Coco Arquette , Föräldrar "Vännerstjärnan" Courtney Cox & David Arquette



         Bild 5. - Hazel and Phinneus Roberts Moder , Föräldrar Julia Roberts & Danny Moder



         Bild 6. - Prinsessan Leonor av Spanien , Föräldrar Kronprins Felipe & Letizia Ortiz



Fortsättning följer.... =)

Fredag kväll

Hej..

Funderar på vad det ska bli för käk i kväll.. men det lutar nog åt PIZZA. =) Lydia kommer hem snart och jag står startklar att inhandla mat inför kvällen.


100204

Beställde denna söta körsbärsmönstrade cardigan från hm i går. Har sett denna i butik men den har aldrig funnits i min storlek men så fick jag se att de fått in den på nätet. Så jag beställde en bums.



Från HM 199:-

Nycklar funna

Hej,

Jippi.. d ser ut som min tvättstugenyckel är återfunnen. Efter ett letande i ca 2-3 veckor så ringde jag i dag om nya nycklar och då säger killen att de fått in upphittade nycklar. Det är med största sannolikhet mina. Ingen är gladare än jag. =)


Hipp hipp hurra

Grattis Johan på din 18 års dag. =)


RSS 2.0