Precious

Hej,

Nu är det ytterligare en film jag vill se. PRECIOUS. Den hade premiär i går och den ska tydligen vara jättebra fast en väldigt tung och jobbig film om jag förstått saken rätt. Tror inte att det är en film för Lydia så jag får nog gå själv på den. I morgon ska Lydia och jag gå och se "Its complicated" på bio. =)

Lite om Precious..

Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sitt liv, utan gör det även till hennes eget för första gången.

Thank god its friday

Hello,

Thank GOD its Friday. =) slutade lite tidigare i dag-skönt! Har latat mig en stund nu på sängen men ska snart sätta igång och göra Fredagsfint. Lydia & Jag sa att vi skulle ta stora städracet i dag tillsammans. Hoppas hon ej har glömt det nu bara.. :) I kväll blir det sk fredagsmys.. kanske pizza och givetvis Lets dance. :)

Kram så länge


Trött och stressad

Hej bloggen,

Fy i dag är jag riktigt trött. Känner mig stressad inombords. Tur att det snart är helg så man får gå ner i varv lite. Känner att det finns saker som irriterar mig.. måste få lite tid att tänka. Nu ska jag fixa lite käk och sedan ta kväll.

Kram


Snö snö snö

Hallå där..

Känns inte som jag har så mycket att säga i dag. Så jag kommer nog inte säga så mycket. :) Det är alldeles tomt i huvudet. Förhoppningsvis har jag mer att säga i morgon. :) Ska gå ut med Lemon pojken i snön nu. Både han & jag kommer bli snögubbe. .

Ha en mysig kväll. ♥


Alicia Keys - Try Sleeping With a Broken Heart

Detta är lite av en favorit nu och den får mig att må bra. ♥ 


Alicia Keys - Try Sleeping With a Broken Heart


Tråkig Måndag

Hej bloggen..

Suck vad trött Jag är i dag. På vägen hem tröst köpte Jag en STOR kexchoklad. Tyckte Jag gjort Mig förtjänt av den efter en lååång och slitsam dag. Så himla bra det går med det nya året.. det va ju nu man skulle börja ett nytt och hälsosamt liv. Yes så länge varade det! Nåja, det är en ny härlig dag i morgon.. nya tag! :) Btw.. Jag känner mig rätt så uttråkad nu. Känns som jag går och väntar på att något ska hända men jag vet inte vad. Födelsedagsfest den 6 Februari.. då jäklar blir det klackarna i taket. Fullt ös medvetslös.. he he närå.. men kul ska jag förhoppningsvis ha. Det är ju inte var dag..

Nu blir det ett varmt & skönt bad!




Gone with the wind

Hallå där,

Jag har sålt en grej på Tradera.. ska inte gå in på vad jag sålt MEN i alla fall.. Jag har nu precis sålt en grej och när jag nu ska göra i ordning paketet så hittar jag inte varan som jag sålt. Jag trodde jag hade den i min byrålåda i köket. Men jag hittar den inte. Spårlöst borta! Har letat som en galning överallt. Så pinsamt. Jag måste maila den som vunnit auktionen och meddela att jag tappat bort hennes vinnande auktion. :( Hoppas jag ej får negativt omdömme..

Brangelina går skilda vägar?

Hej..

Läste precis att Brad Pitt & Angelina Jolie ska gå skilda vägar.
Hm.. undrar om det stämmer. Ja i Hollywood brukar ju sällan lyckan vara för evigt. :(


Sköna Söndag

Hej bloggen,

I dag är det slappar söndag. Har inte gjort så värst mycket i dag. Jo, jag har beställt lite från HM. Fyndade lite på deras reahörna på nätet. Bla x antal bh:s till både mig och Lydia. Och så fick det bli en bikini till Lydia eftersom hon ska i väg på kryssning (karibien) snart. Kan ju vara schysst att ha nån ny fräsch bikini på sig. :) I hope she likes it! Nu ska jag titta på uppvisningen i konståkning. Det brukar vara så bra. :)

See you!

100123

Hej,
Tycker det har varit lite dött på biofronten ett tag. Och så helt plötsligt (denna helg) så dyker det upp hela 3 stycken filmer som jag ABSOLUT vill se. MEN två av dem går inte ens i Linköping!?! Ska jag behöva åka till Stockholm för att se dessa? Får väl snällt vänta tills de släpps på hyrvideo. Men de filmer som jag vill se i alla fall är följande: 1. Its Complicated  2. Hachiko  3. Vägen
                              

         


Leighton Meester new track

Jag gillar ju serien Gossip girl, därför blev jag lite nyfiken på hur Leighton Meester låter på sin nya singel. Är du oxå nyfiken? Gå då in på Perez Hilton för ett litet smakprov! 


?

Hej,
I dag har jag varit iväg en sväng med mor & far. Har varit och spanat in lite mobiltelefoner MEN inte blev Jag klokare av det!?! Är som ett levande frågetecken. Vad ska man ha? Touchscreen?Hur många megapixlar? 3G? Abonnemang eller inte? Osv osv osv.. =) Mobildjungeln är inte lätt alltså.


Beautiful

Calvin Klein commercial

Är inte denna reklam lovely? :) Snyggingen till modell heter Karl Lindman och är svensk.



Kolla in klippet

 


100122

Go kväll,
Nu har jag kommit hem från salongen. Skönt att det är helg!I dag har min kompis Lollo varit hos mig och gjort behandling. Det blev en pedikyr så nu har hon fina fötter. :)



En bild på Lollo & mig från i somras. Vi har känt varann sedan vi var tre år. :)

Hemma

Hej,
Nu är jag hemma igen. Kursen var bra. :) Det var teori fram till lunch sedan fick vi arbeta praktist och göra behandlingar på varann. Det va länge sedan som jag själv fick behandling så det va superskönt. :) Fördelen med att vara hudterapeut är att man får åka på roliga kurser där man alltid får så fina gåvor. I går fick jag denna underbara nattcreme från Coffee berry Priori.


Åh.. Vill ha

Ligger fortfarande och kollar på mobiler..
Titta vad jag fann här. Så himla läcker!
Vill ha.. :)


Thailand - svenskarnas favorit

Hej igen..
Tänkte på en sak. Har ni likt mig noterat att ALLA verkar åka till Thailand nu för tiden? Jag vet inte hur många olika kändisar som har åkt till Thailand. Det har jag sett i diverse bloggar. Jag har absolut INGEN dragning till Thailand. Förstår egentligen inte varför folk envisas med att åka dit.. ha ha Känns som det har blivit ett riktigt svenne banan ställe dvs nya Kanarieholmarna. . inget fel med det förvisso.. men har inte folk lite mer fantasi?? Varför väljer man inte Maldiverna, Bahamas, Bermuda, Trinidad el. varför inte Hawaii?? Kanske lite dyrare att åka till dessa ställen.. Har ju hört att Thailand tydligen ska vara väldigt billigt att leva i. Så det spelar säkert in. Men NEJ jag kommer ALDRIG att sätta mig på ett plan till Thailand.. ja såvida jag inte får en resa dit gratis typ. :) 


100120

Go morgon,
Ligger i sängen framför min lilla dator, dricker kaffe,läser lite bloggar och kollar på mobiltelefoner. Är grymt sugen på en ny. Jag vill ha en med en bättre i kamera. Men det är verkligen en djungel detta med mobiltelefoner. Hur vet man vad man ska välja?? Nåja, vi får se vad det blir i slutändan. Jag har ingen brådska. :)
Dagens planer: Jag är ledig i dag pga att jag måste åka upp till Sthlm i dag. Skulle jag ha åkt upp i morgon hade jag blivit tvungen att åka jättetidigt så det kändes inte aktuellt. Jag kommer sova hos Cissi så det ska bli kul att träffa henne igen och catch up lite. :) Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan hoppa i badet och göra mig  i ordning...   See you! :)

Priori Coffee Berry kurs

Hej nya bloggen.. :)
Som ni vet så har jag fått nytt jobb. Jag jobbar på en salong som heter Beauty Way. Det är en ganska stor salong i två plan. På salongen finns det två frisörer,två massörer,en nagelterapeut och en hudterapeut (jag) :) Jag gör mestadels ansiktsbehandlingar men även lite pedikyr. Vi har tagit in ett märke som heter Priori Coffee Berry. Ett fantastiskt bra hudvårdsmärke. På torsdag ska jag på kurs och lära mig allt om detta märke. Det kommer bli halva dagen teori och andra halvan ska vi få jobba lite praktist med märket. Ska bli kul. :) De har en shop på Dermarome där de säljer alla märken tex priori, md, decleor,Matis och ID. Det är livsfarligt att gå in där. Vi får ju köpa mycket billigare så man har alltid något med sig hem. :) 

            

Ur kaffebönan (innan den mognar) utvinns en kraftfull antioxidant som används i Coffee berry cremerna.


Nypremiär :)

Hej,
Nu är det Nypremiär för min "nya" blogg. Jag har bestämt mig för en ny start och börjar om från början. Nytt år, ny blogg. Tack Lydia för hjälp med bloggdesignen. :) Hoppas ni kommer trivas!

Kram ♥


RSS 2.0