Bokrean

Vad fick jag med mig hem från bokrean?



Svensk ordbok bör finnas i varje svensks hem. Nu finns den även i mitt. =)



Allmänbildande uppslagsverk. =)

Skulle kunna ha köpt en massa böcker men jag fick nöja mig med dessa två.

Konståkning

Hej,

I dag har jag bokat biljett till detta evenemang. :)

Ericsson Globe, Stockholm

Stockholm Ice 2010

Konståkning och show i världsklass

Det är med stolthet som Svenska Konståkningsförbundet och Stockholm Globe Areans presenterar Stockholm Ice 2010.

För första gången i Sverige arrangeras ett uppvisningsevenemang med både den internationella och svenska konståkningseliten. Vi får njuta av individuella nummer, paråkning och fascinerande teamåkning.

Bland deltagande världsaritster möter vi Evgeny Plushenko från Ryssland, Stéphane Lambiel från Schweiz och i paråkning Aljona Savchenko & Robin Szolkowy från Tyskland. Från Sverige deltar bl a Kristoffer Berntsson, Adrian Schultheiss och Victoria Helgesson. Dessutom får vi se Team Boomerang, topp 10 i världen samt mycket mycket mer.



Bejublad comeback
Evgeny Plushenko från Ryssland tog silvret i OS nu efter att ha varit borta från konståkningen ett par år.


100226

En sak till..

Cissi kommer hem från Sydafrika på Måndag. Ska bli grymt kul att höra hur hon haft det. =)
Ska försöka få in en helg så vi kan ses snart.



En grej till..

Jag har fått inbjudan till återträff. 20 år sedan jag slutade nian. :) Herregud, va tiden går. Hur som helst.. Lollo o jag är taggade och kommer garanterat gå. Festen är den 8 maj i Åtvidaberg. Hoppas så många som möjligt kommer. =)


100226

Hej bloggen,

Jobbar helgen (igen) Känns lite ansträngande att jobba var eviga Lördag. :( Skulle vara skönt att ha två lediga dagar i följd. Men vi får se hur det blir framöver. I dag börjar jag kl. 14. Funderar på att eventuellt dra en sväng på bokrean innan jag börjar.I morgon efter jobbet åker Jag & Lydia ut till mor & far. Det va ett tag sedan vi va där så dax att hälsa på. :)

Ha en fin fin Fredag!


Brist på energi

Jag har brist på ENERGI!



Skulle eg. behöva fixa en massa saker men det känns som jag inte får något gjort.

Förlorad nyckel?

Hej,

Har tappat bort min tvättstugenyckel??? Har letat ihjäl mig och måste nog nu konstatera att jag på något märkligt sätt förlorat den. Suck.. Kan inte begripa var den tagit vägen. Tvättberget bara växer & växer.. :( Får ta tag i detta nu och se till att skaffa mig en ny nyckel. Undrar hur länge man får vänta på den. :(

Så här ser det ut hemma hos mig nu



Ja detta kan göra vilken människa som helst deprimerad. :( Varför har jag INGEN tvättmaskin i lägenheten. Så mycket enklare mitt liv skulle vara då!

Snöstorm

Heeeej,

I dag har jag jobbat. Ett under att jag tog mig ner i snöstormen MEN det fanns inget alternativ. Men nu är jag hemma och njuter av Lördsagsfriden. Så skööööönt. =) Har laddat med lite gottis framför melodifestivalen i kväll. Såg Orphan i går.. hua mig vilken kuslig film men så bra. Gillar att bli lite skrämd. :) Bion ställde vi in.. tar den en annan dag i stället. Hyrde även filmen Allt för min syster så ska se den efter melodifestivalen.

Nu börja det! =)

Ha en forts. trevlig kväll.. wherever you are.

100219

Hej, Har suttit och spanat in lite vår & sommar kläder på nätet. Är sugen på en ny bikini till sommaren. (eftersom vi ska på solsemester) =) Jag gillar denna gröna från Nelly.

Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM


Nu ska jag snart gå till jobbet. Har 2 stycken ansiktsbehandlingar i dag. Känner mig trött.. man blir lite seg att vara hemma. Men jag piggnar nog till när jag kommer i väg. =) 

Ciao 

100219

Go förmiddag,

Nu är det fredag. Veckorna går fort. :) Jobbar eftermiddag i dag så det blir en mycket kort dag. Skönt. Har haft häcken full ett tag nu. Helgen blir lugn. Jag och Lydia ska ta en eftermiddags bio i morgon. Vi ska se Hachiko. Tror det är en sentimental film som handlar om en hund. Jag lovar... Lydia och jag kommer sitta och gråta på bion. När vi såg Marley & Jag så rann tårarna. Det va skitjobbigt. :(  Just nu lyssnar jag på Sades nya album "Soldiers of love". Älskar hennes musik. Det brukar ta låång tid mellan varje skivsläpp men ack så bra det blir när det väl kommer. :)



Apropå film... fick nys om denna skräckis i går. Den heter Orphan och låter som något i min smak. Har ju en förkärlek för skräckisar som är åt det psykologiska hållet. :) Får nästan rysningar när jag läser vad den handlar om. =) Har läst lite recensioner på discshop och den ska tydligen vara riktigt bra och kuslig. Det blir nog att vi hyr den till Lördag kvällen. He he



Handlingen

Esther är en nioårig föräldralös flicka från Ryssland som tycks vara förföljd av olycka. Hennes förra fosterfamilj dog i en brand som hon med nöd och näppe undkom. Men nu när familjen Coleman adopterat henne ser livet betydligt ljusare ut. Tills en klasskamrat faller från en klättersällning. Tills en nunna från barnhemmet hittas ihjälslagen. Och tills att Esthers nya mamma börjar tvivla på om den tragiska branden verkligen var en olyckshändelse.

Orphan från Dark Castle Productions är en psykologisk thriller där den skrämmande sanningen sakta uppenbarar sig och håller publiken i ett allt kraftigare grepp. Du kommer aldrig att glömma Esther. Så söt, så intelligent, så kreativ... Informationen kopierad från disc shop.se!

Lydia hemma!

Hej där,

Skulle bara säga att Lydia is back home och hon har haft det toppen. =) Hade mycket att berätta om sin resa. Hon är lite jetlaggad men ska väl snart vara i form igen. Blir en kort vecka för henne i skolan. Sportlov nästa vecka ju.. =)



Denna stora fina båt åkte Lydia med i karibien. Den heter "Freedom of seas"..  Det var en riktig lyxbåt med en massa pooler, biosalong, isbana, golfbana, löparbana, stor shopping gata , spa, gym, med mera..... =)  Hytten var stor med egen balkong. LYX! De åkte till Haiti, Jamaica, Mexico bla. =)

Natti natti

Go kväll..

I morgon kommer Lydia hem. =) Fast hon landar sent så jag kanske inte får träffa henne förren på Tisdag. Ska bli jättekul att höra hur hon haft det. Hon har nog mycket att berätta om sin resa.
Nu ska jag sova. =)

Natti natti


Alla hjärtans dag!

ALLA ♥ DAG



GRATTIS ALLA SOM HAR DEN STORA GLÄDJEN ATT FIRA DENNA DAG. =)


Andreas!

Bra låt där Andreas. Jag fick gåshud. Vinnarlåten kanske. ;)
Me like. ♥♥♥




Helg

Hej,

Fredag = helg! Fast jag jobbar i morgon. :( Nåja det är ju inte till kl. 18 i alla fall.Slutar kl. 15 och sedan bums hem och göra Cissi fin inför Afrika resan. :) Jag vill klippa & färga mitt hår MEN när ska jag få tid till det? Jobbar ju till kl. 18 varje dag nu i princip. Får se om det blir lite lugnare nästa vecka. Saknar Lydia & Lemon. Ensamt här hemma. :( Får kolla på Lets dance allena i kväll.

Kram



Fina Lydia & Lemon. ♥



Så här ljus vill jag bli till våren. :)


100210

Go kväll..

I helgen kommer Cissi hem. Jag ska göra en ansiktsbehandling på henne eftersom hon åker till Sydafrika (på söndag tror jag) Hennes syster Jenny ska nämligen gifta sig där. =) Hoppas jag får med mig Cissi på en fika & bio Lördag kväll. Lite sugen på denna. Valentines Day.. passar ju bra till Alla hjärtans dag. ♥ Btw mina nya skor har kommit. Fick avin i dag. Jäklar vad fort det gick. Ska hämta dem i morgon. =)


100209

Undrar hur Lydia har det låååååångt därborta i karibien. Hon lär väl njuta av solen,havet, atmosfären.. Nyfis till tusen. :) Håller utkik på msn om hon händelsevis skulle logga in. De ska nämligen ha ett internetcafe ombord. Men hon lär väl ha fullt upp med annat. =)


Diss

Hej,

Missade melodifestivalen i Lördags så därför kollade jag på reprisen sent i går kväll. Har hört många sagt att det var kass och kan inte annat än att instämma. Det är väldigt lätt att vara negativ men detta va INTE bra alltså. Hoppas på bättring Lördag!


Varma skor

Hallå där..

Har varit ute efter ett par riktigt varma skor MEN det har ju varit så utplockat så har ej lyckats finna ett par förren nu. Lite sent kan tyckas men jag beställde dessa i vilket fall som helst. Med detta bra priset.. varför tveka. =)

Joanna SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Varm sko i ugg modell från Nelly 199:-

Lydia drar till Karibien

Hej bloggen,

Nu drar Lydia till Karibien. Bon voyage gumma. :)




Hipp hipp hurra för mig i dag

 

Födelsedag i dag. =)

Grekland

Hej,

I sommar blir det Grekland eller närmare bestämt Kreta. I love Crete. ♥ Vi åker i Augusti en vecka. Samma ställe som förra gången. Inte samma hotell dock. :) Vi åker till en liten badby som ligger utmed chania kusten. Orten heter Agia marina. Där råder lugnet. Det finns lite små tavernor och supermarkets. Riktigt familjevänligt med andra ord. Känner vi för att gå i affärer så tar vi bussen in till Chania. :) Denna gången reser jag och Lydia ensamma. Ska bli riktigt nice. Kul att ha en resa att se fram mot. :)



Älskar Grekland



Relax heter hotellet och ligger utmed huvudgatan i Agia Marina. Nära stranden. :)

Precious

Go kväll..

Det blev en bio efter jobbet i dag. Jag såg PRECIOUS. :) Det va en mycket speciell film. Bra, men en tung handling. Helt klart sevärd!



Precious lever i slummen i Harlem. Hon är analfabet. Hon blir misshandlad av sin mor och hennes far våldtar henne. En grym värld men det finns hopp för Precious. Väldigt kortfattat vad denna film handlar om.

 

Mariah Carey imponerar i rollen som socialsekreterare. Man känner knappt igen henne. :)

Snö snö snö

Go morgon..

Men vilket väder vi har... snö snö snö... kommer bli som en jäkla snögubbe när jag går ner till salongen i dag. :( Usch vill helst ligga inne hela dagen i dag.. men men.. bara att gilla läget och ta sig utanför dörren. :)
Ha en fin dag!




LCHF

Hej på er,

Har kört igång med LCHF igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vilken gång i ordningen försöker man gå ner i vikt?? =) satte ju igång förra året och det gick kanon bra.. ett tag.. he he. Grejen är det att man får absolut inte fuska för då har man gått rakt i fällen och är direkt inne i gamla spår. Nu äter jag inga kolhydrater och det är jättejobbigt till en början.. de 3-4 första dagarna innan kroppen ställer om sig. Jag känner mig väldigt matt i kroppen och allt känns som en stor kraftansträngning. Men det kommer snart att lägga sig.. så man får hålla ut.



För er som har noll koll på LCHF. Läs här:

Vårjacka

Hallå,

Jag känner mig så fruktansvärt trött på min vinterjacka. Köpte ju ingen ny förra året utan den gamla från året innan fick hänga med ytterligare en säsong...  just därför känner jag mig ivrig att inhandla en ny vår jacka. Denna fann jag på Bubbleroom. Vad tycks? Lite osäker på vilken färg jag ska välja..


 

 

Fina ballerina

Hej..

Hittade dessa fina ballerina skor på Have2have. Känns onekligen lite lååååångt till vår och sommar men man blir ändå lite sugen på att köpa lite nya fräscha skor till sommaren. :)

 

Om man vågar så satsa på lite färg. :)


  



100201

Hej,

Måndag igen. :) Hoppas Din helg har varit bra. I går va vi på bio och kollade på "Its complicated". Kan verkligen rekomendera den. En härlig rolig och varm film med super bra skådisar. En sk feelgod film. :) Tänkte även försöka se Precious nu i veckan men då får jag nog gå själv. I dag ska jag jobba fast börjar sent i dag. Har lite och styra med i veckan eftersom Lydia åker utomlands på Lördag. Det ska tvättas och packas och se till att allt är i sin ordning. Nu ska jag göra mig i ordning och hoppa in i duschen.

Ha en underbart fin Måndag!




Härlig kemi mellan huvudrollsinnehavarna Meryl Streep och Alec Baldwin.


RSS 2.0